Sauna arrangementen

Bij de meeste wellnesscentra kun je sauna arrangementen boeken. Met een arrangement heb je een combinatie met zowel de entree als verschillende behandelingen en eventuele extra’s. Je bent dan goedkoper uit dan wanneer je alles los boekt.

Verschillende sauna arrangementen

Sauna & Beauty De Termen in Nijmegen heeft verschillende sauna arrangementen. Er zijn vaste arrangementen en specials voor de speciale dagen. Elk arrangement heeft weer andere componenten. Je kunt dus bijna altijd wel een arrangement vinden dat past bij jouw wensen.

Duizend en één nacht

Sauna arrangementenEen van de sauna arrangementen is het Duizend en één nacht arrangement. Dit arrangement omvat de volgende componenten:

  • Vrij gebruik van alle sauna- en badfaciliteiten
  • Koffie of thee met wat lekkers bij binnenkomst
  • Tekya hamam behandeling
  • Kokospakking
  • Een kopje Arabische thee
  • Na afloop ontvang je een tube hydraterende hamamcrème.

De Tekya Hamam behandeling

Sauna arrangementenDe Tekya Hamam behandeling bevat een aantal rituelen. Het waterritueel komt tijdens de behandeling een aantal keer terug. Na het waterritueel wordt er gescrubd met een zijden scrubhandschoen. Daarna wordt je ingezeept met de Tekya. Dit is een traditionele kwast van palmboomwortel. De kwast wordt zacht gemaakt met olijfzeep. Deze zeep zorgt voor een zijdezachte huid. De techniek zorgt voor een goede bloedcirculatie. Deze traditionele behandeling geeft een grondige reiniging, verwijdert dode huidcellen en stimuleert de bloedsomloop. Na deze behandeling voel je je weer als herboren. De tekya behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Verschillende combinaties

Naast het bovengenoemde sauna arrangement zijn er nog tal van andere arrangementen zoals een all inclusive arrangement en een re-balanced arrangement. Er zijn combinaties met beautybehandelingen of juist met consumpties in het restaurant. Op de website van De Termen kun je alle arrangementen bekijken en kun je ook meteen zien welke aanbiedingen er allemaal zijn. Je vindt hier ook alle informatie over openingstijden, prijzen en bereikbaarheid.