Ruim Nederlands design

Ik houd heel erg van Nederlands design en doe er dan ook alles aan om alle collecties bij te houden en af en toe wat aan te schaffen. Ik spreek dan ook over Nederlands design op het gebied van interieur. Zelf ben ik interieur stylist en help ik mensen woningen te ‘versieren’, in te richten. Vaak weet men wel wat ze mooi vinden, maar kunnen ze nog niet echt plaatsen hoe ze het willen hebben. Ook merk ik dat men het moeilijk vind om het bij elkaar te plaatsen, wat past wel, wat past niet, laat staan dat efficiëntie ook nog eens een grote rol speelt bij het inrichten. Wanneer ik een klant heb, ga ik meestal in op Nederlands design, de namen die ik ken, de ontwerpen, zijn altijd zeer mooi en duurzaam. Ik vind het ook fijn om te investeren in Nederlands design, het is echt een vak met een grote precisie en kwaliteit. Zelf ben ik altijd aan het spelen met mijn interieur, wanneer ik een meubel zie die ik moet hebben, probeer ik dit altijd mooi thuis te situeren, maar ik moet eerlijk zijn, ook mij lukt dit niet altijd. Wel vindt ik de sfeer altijd erg belangrijk, dit is een van mijn eerste prioriteiten.