radio 2 playlist

Een tijdje geleden heb ik ontdekt dat je gewoon online een radio 2 playlist kan beluisteren. Dat vind ik zelf wel heel erg prettig aangezien ik op mijn werk geen echte radio heb. Soms kan ik mij dan heel erg vervelen. Het is soms lastig om leuke liedjes te vinden. Dan zit ik echt maar rond te zoeken om uiteindeijk een liedje te vinden. Dat haalt mij dan natuurlijk ook helemaal uit mijn concentratie. Als ik goed aan het werk ben en ik moet steeds een nieuw liedje opzoeken, word ik constant afgeleid. Ik kan mij juist goed concentreren als er een lekker nummertje op staat. Dan werk ik lekker door en vliegt de tijd zo voorbij. Ik besprak dit met een collega en zij gaf mij echt een gouden tip. 

Radio

Kies ook voor een radio 2 playlist

Zij vertelde mij dat je online gewoon een radio 2 playlist kan vinden. Zelf luister ik heel graag naar radio 2 dus voor mij was dit echt een wereld die voor mij open ging. Na de pauze ging ik direct op mijn computer de website opzoeken die mijn collega had doorgegeven. De website was erg overzichtelijk en ik vond gelijk wat ik zocht. De playlist stond echt vol goede nummers. Eindelijk hoefde ik niets steeds mijn werk te onderbreken om een hitje op te zetten. Alles werd achter elkaar afgespeeld en mijn werk kreeg ik veel sneller af.