E-chopper rijden

Voor het verkennen van de provincie Limburg worden verschillende mogelijkheden geboden. Zo zou je het huren van een fiets kunnen overwegen. Niet iedereen heeft echter de conditie om goed door het Limburgse heuvelland te komen. Voor hen is op een E-chopper rijden een geschikt alternatief. Dit volledig elektrische vervoersmiddel heeft de afgelopen jaren sterk aan populariteit gewonnen. Niet voor niets, want een E-chopper biedt veel comfort onderweg. Wist je bijvoorbeeld dat je dit vervoermiddel mag gebruiken zonder hierbij een helm te dragen? Ideaal, wanneer je op een warme lente- of zomerdag op pad gaat.  

E-chopper rijden

Voordelen van op een E-chopper rijden 

Op een E-chopper rijden biedt je verschillende voordelen, naast het comfort wat dit apparaat je biedt. Doordat het voertuig volledig elektrisch is, maakt deze nauwelijks geluid onderweg. Ideaal, wanneer je af en toe met elkaar wilt kunnen praten. Daarbij voorzien sommige verhuurders de elektrische chopper van een universele telefoonhouder. Zo raak je de weg niet kwijt in de provincie! Ook prettig; doordat het apparaat op elektra werkt, stoot deze geen schadelijke stoffen uit. Hiermee is het vervoersmiddel zeer milieuvriendelijk.  

E-chopper rijden

Provincie verkennen op een duurzame wijze 

Verken de provincie Limburg ook met dit duurzame vervoersmiddel! Je vindt de verhuurpunten voor dit apparaat onder meer bij Venlo, Panningen en Helmond. Het is verstandig om je reservering vooraf door te geven. Zo weet je zeker dat er voldoende apparaten beschikbaar zijn voor je bedrijfsuitje of een uitje met de hele familie. Voor het gebruik van de E-chopper heb je een autorijbewijs of brommercertificaat nodig.