Nog even van de nazomer genieten in ons houten zwembad

Omdat we dat verreweg het meest charmant vonden van alle opties, hebben we gekozen voor een houten zwembad. We hebben een houten zwembad van Nieuw Atlantis laten installeren, de firma die ook de houten ombouw heeft gemaakt. We hebben nu een zwembad dat volledig in de houten veranda verdwijnt en het is echt een plaatje om te zien. Elke keer als ik deze zomer naar buiten stapte was ik nog verrast, moest ik mijzelf echt even twee keer knijpen om me te realiseren dat het écht onze tuin was, het écht ons houten zwembad was, en dat we niet ergens op een luxe vakantie in het buitenland zaten of iets dergelijks. Het is ook jammer dat het de afgelopen twee a drie weken zulk slecht weer is geweest, en dat voor de zomer nog wel, maar ik heb al gehoord dat we vanaf volgende week weer lekker weer kunnen verwachten. Ik houd de weerberichten natuurlijk nauwlettend in de gaten en er komt al het een en ander aan positief nieuws voorbij. Dan kunnen wij nog even lekker genieten van de nazomer in ons eigen zwembad!