Nieuwe terras parasols

We kregen op het werk nieuwe terras parasols. Ik vond dit super leuk, want onze oude terras parasols konden eigenlijk echt niet meer. Ik denk dat deze al jaren oud waren en ze waren ook een beetje viezig. Tijd voor nieuwe terras parasols dus. Mijn baas heeft dit bij een goed bedrijf gekocht, ik keek even op de site om de terras parasols te bekijken en ik zag alleen maar prachtige dingen, echt heel chique allemaal en van goede kwaliteit. Daarnaast ook niet duur. Toen ze geleverd werden was ik toevallig op het werk, ik heb ze dus een beetje geholpen met het plaatsen van de terras parasols, waar ze het beste konden staan en zo. Het zag er echt zo goed uit, het leek wel alsof we totaal vernieuwd waren. Wat terras parasols al voor een verschil kunnen maken. Het was die dag ook ontzettend druk, en ik wist zeker dat het daarmee te maken had. Of dit zo is weet ik natuurlijk niet. Maar de omzet is de afgelopen tijd wel gestegen. Ik denk dat de terras parasols voor een betere uitstraling heeft gezorgd en daarom eerder er mensen op af komen.