Met MountainImmo kocht ik mijn tweede huis Oostenrijk

 

Het zal nu enkele jaren geleden zijn dat ik met de hulp van MountainImmo dit tweede huis Oostenrijk vond. Zij hebben me echt geholpen in mijn zoektocht en kwamen met deze blokhut aanzetten, die echt precies aan alles voldeed wat ik mij had gewenst: de locatie, de sfeer en uiteindelijk ook de prijs. Ze hebben namelijk flink voor mij onderhandeld en dat heeft me zeker een hoop gescheeld. Ik zit hier heerlijk in mijn tweede huis Oostenrijk, maar het is de vraag of ik het echt als mijn tweede huis zie, eigenlijk. Ik woon namelijk ongeveer even lang in Oostenrijk als dat ik dat in Nederland doe, ik wissel de zomers hier af met de winters daar. Voor mij is die afwisseling echt meer dan ideaal, is het precies zoals ik mijn leven wil leiden. Ik hou van verandering maar ook van stabiliteit, te weten waar ik op kan rekenen. Nu heb ik beide op een manier die precies bij mij past. Ik vind het geweldig om deze twee levens te kunnen combineren. Ik geniet altijd met volle teugen van het moment, want dat is wat er gebeurt, maar kijk zo tegen de winter aanhikkend toch ook wel erg uit naar mijn huisje en mijn leven daar.