Memorabele momenten op de feestboot

Vrienden van mij hadden laatst een feestboot gehuurd, het was echt te gek. De feestboot had een bar en een dansvloer en een groot dek waar ook een dj op stond, twee dj’s dus, binnen en buiten. Geweldig was het. Omdat het huren van een feestboot best wel prijzig was, moesten we entree betalen. Dit vond ik prima. We hebben drie uur gevaren en het waren geweldige uren. Om elf uur kwamen we weer aan en hadden ze een leuke after feestboot party georganiseerd. Ik vond het een rete goed idee, zo’n feestboot huren. De dj’s deden het vrijwillig en er was ontzettend veel animo. Ik denk dat we met honderdvijftig mensen op de feestboot stonden. Het was gewoon echt een goed feest geworden in plaats van een klein onderonsje met vrienden. Er werd ook alcohol geschonken, ik vroeg mij af hoeveel mensen zeeziek of iets dergelijks zouden worden, maar dit gebeurde bij niemand. Gelukkig maar. De after was ook leuk, ik heb daar een meisje ontmoet en tot de dag van vandaag  ben ik nog met haar aan het daten. Ik hoop dat het wat wordt.