Ik was verrast over de kosten van facings tanden

Ik heb altijd al een slecht gebit gehad, Ondanks dat ik regelmatig een bezoek aan de tandarts breng vind ik van mijzelf dat ik echt probeer om zuinig probeer te zijn op mijn tanden. Telkens als ik met iemand sta te praten of dit nu een bekende is van mij of niet, dan kijk ik altijd naar hun tanden. Ik stel mijzelf dan ook voor hoe goed ik mijzelf zou voelen als ik mooie tanden zou hebben. Toen ik laatst een middag vrij was en ik op internet mijn bankzaken aan het doen was, ben ik eens gaan kijken op internet wat de eventuele mogelijkheden zijn in mijn geval of een bepaalde reparatie of iets dergelijks een optie zou kunnen zijn. En zo kwam ik eigenlijk per toeval terecht op deze site en kwam ik bij de kop; facings tanden. Nou, ik klikte natuurlijk direct naar de foto’s en was daar al snel van onder de indruk. Gelukkig ben ik goed verzekerd en die kleine bijlage die ik zelf bij moet leggen is het mij dan ook meer dan waard bedacht ik mij. Ik heb het verhaal over de facings tanden even laten bezinken. Maar toen ik de volgende morgen wakker werd moest ik hier direct aam denken. En zo stond er al snel een intake gesprek om te kijken hoe de facings tanden het best bij mij moeten komen.