Ik probeerde eens de Durea enkellaars

De Durea enkellaars is vanaf nu mijn favoriet. Ik bestel al enige tijd op de site vanbommelschoenmode.nl, maar sinds ik de Durea enkellaars draag ben ik erg blij met deze aankoop. Het is voor iedereen natuurlijk een persoonlijke keuze welke maat je kiest maar ik ben toch eens iets anders gaan proberen omdat ik juist net dat type enkellaarsje zocht. En dat het een Durea enkellaars was dat zei mij verder niet zo veel. Tot dat ik er een tijdje mee liep, ik vond deze erg prettig aansluiten en door het uitneembare voeten bed kon ik nog eens testen wat nu wel beter zat. Ik heb er voor gekozen om het voeten bed te laten zitten. Mijn voeten zitten prima in de Durea enkellaars. En daarom raad ik het dan ook zeker mensen aan om ook eens het merk van Durea te gaan proberen. Ik kan mij voorstellen dat als je niet kent, dit dan ook niet gaat proberen maar juist door eens iets anders te gaan proberen kan je jezelf versteld laten staan. En misschien overtref je je oude merk wel, net als in mijn geval. Gelukkig kan ik op deze site verschillende merken vinden en zo kan ik maar blijven uitproberen!