Toen een goede vriendin mij op het leuke idee van, schelpen kopen attendeerde ben ik direct op internet gaan kijken naar een adres die dit voor een goede prijs bij mij thuis zou kunnen komen afleveren. Al snel kwam ik op de site van grindwereld.nl en kwam het idee al steeds meer dichterbij. En ik heb besloten om direct contact op te nemen met dit bedrijf om een afspraak te maken om deze schelpen bij mij thuis te komen afleveren.

Ik ben erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van dit bedrijf

De reden dat ik mijn bericht hier achter laat is omdat dit bedrijf buiten het ruime assortiment, een erg goede service biedt! En ik hierbij niet alleen deze leuk tip van sierschelpen voor in de tuin wil delen maar ook dit goede adres. Mijn tuin is voorzien van een mooie grote vijver en een groot terras, hieromheen zijn de gewassen schelpen die in een pad van de vijver door de tuin lopen. Nu is mijn tuin af, en ik ben erg blij dat ik dit op deze manier heb gedaan. Dit hele idee heeft net even dat beetje sfeer gegeven die nog ontbrak.