Ik heb een cadeaubon van deze beautysalon in Eindhoven gegeven

Ik bezoek al een tijdje deze beautysalon Eindhoven en omdat ik weet dat mijn zusje zich hier de tijd niet voor gunt, ben ik op het idee gekomen om haar een cadeaubond van deze firma cadeau te doen. ik wil haar ervan overtuigen dat het gewoon goed is om jezelf hier eens goed te laten verwennen en je weer met een stralende huid de deur uit kunt stappen. En je ook echt een ontspannen gevoel krijgt, mijn zusje is een moeder van drie kinderen en ook werkt zij veel mee op de zaak van mijn zwager. Voor haar is het altijd maar rennen en vliegen. Nu heb ik haar dit cadeau gegeven en kreeg ik toevallig gisteren een bericht op mijn telefoon dat zij net terug was van een heerlijke gezichtsbehandeling. Deze behandeling heeft haar zo goed gedaan dat zij zelfs al een vervolgafspraak heeft gemaakt. Haar man viel zelf sop dat zij straalde die dag, en daarom kreeg zij natuurlijk een extra goed gevoel hierbij. Gelukkig maar dat zij vanaf nu ook die tijd voor haar zelf vrij gaat maken en ben ik blij dat ik haar het juiste geschenk hiervoor heb gegeven om haar over de streep te trekken.