Ik had het idee van mijn lange kokerrok op deze site gevonden

Omdat ik binnenkort een bedrijfsfeestje heb ben ik natuurlijk speciaal voor deze gelegenheid op zoek gegaan naar een leuke out fit hiervoor. Omdat ik zelf ook nog eens in de organisatie zit en de druk en de verwachting erg hoog ligt ben ik daarom ook op het idee gekomen om in een lange kokerrok te verschijnen met een mooie blouse er op. Ik vind een lange kokerrok erg mooi maar heb deze nog niet bij mij in de kast hangen. Dus het was de hoogste tijd om hier eens wat aan te gaan doen en dus ben ik op zoek gegaan naar een leuke site waar ik deze lange kokerrok zou kunnen vinden. Toen ik Curvy Fashion Chicks had gevonden kreeg ik al snel een erg goede indruk en ook omdat ik al snel deze mooie rok heb kunnen vinden. Ook heb ik op deze site mijn hele out fit compleet kunnen maken door een leuke en bijpassende blouse mee te bestellen. Deze site zal ik zeker nog een keer bezoeken want ik kon ook al meer leuke kleding vinden die mij erg aanspreekt!