Bent u op zoek naar een restaurant in Amsterdam voor u en uw gezin? Wij van Hollandse keuken Amsterdam zijn de beste optie voor het leveren van een overheerlijke avondje uit eten. Ons restaurant is geschikt voor iedereen en weet keer op keer onze gasten te verrassen met onze gerechten. Wij van Hollandse keuken Amsterdam bereiden onze gerechten met liefde en passie voor het vak. U zult verstelt staan wanneer u kiest voor onze overheerlijke 5 gangen menu. Voor de wijnkenners hebben wij samen met onze wijnexperts een overheerlijke wijnarrangement samengesteld. U kunt ook genieten van onze wijnen zonder dat u voor een arrangement kiest. Voor de vleesliefhebbers hebben wij overheerlijk gerechten voor u gemaakt zoals haas, varken,lamssteak en nog veel meer andere vleesgerechten. De visliefhebbers zullen versteld staan wanneer ze kiezen voor onze gamba’s. Wij van Hollandse keuken Amsterdam zullen ervoor zorgen dat u een fijne avond heeft samen met uw gezin. Voor een overheerlijke avond gaat u naar Hollandse keuken Amsterdam!

Onze overheerlijke wijnarrangement!

U zult garandeert genieten van onze overheerlijke wijnarrangement. Wij hebben samen met onze wijnexperts de lekkerste wijnen uit eigen bodem voor u samengesteld. In combinatie met een kaasplankje zult u de overheerlijke combinatie proeven. Wij hebben keer op keer onze gasten weten te verrassen met onze overheerlijke wijnen. Kom langs en proef onze wijnen!

Bent u allergisch?

Zijn er bepaalde ingrediënten die niet mag? Geen probleem wij kunnen op het moment dat u het aan ons doorgeeft bepaalde ingrediënten vermijden.