Kliniek Veldhoven

HaartransplantatieIk wil graag een Haartransplantatie ondergaan! Help! Ik word kaal! In het begin maakte het mij niet zo heel erg veel uit. Echter begon ik al vrij snel te merken dat het knaagt aan mijn zelfvertrouwen. Geen van mijn vrienden zijn namelijk kaal en dat houdt dus in dat ik de enige ben. Daar baal ik behoorlijk van waardoor ik zelfs smoesjes aan het verzinnen was om maar niet mee naar de stad te hoeven gaan.

Op gegeven moment vertelde een vriend van mij dat ik eens moest gaan zoeken naar een Haartransplantatie. Hiermee kun je de kale plekken op het hoofd laten vullen met haar. Precies waar ik naar op zoek was! Zodoende ben ik meteen op het internet gaan zoeken en kwam ik direct terecht op de website van Kliniek Veldhoven.

De Haartransplantatie is van start

Zo had ik er meteen voor gekozen om een afspraak te plannen met dit bedrijf. Tijdens de afspraak kon ik eenvoudig vertellen waar ik mee zat. Gelukkig reageerde zij vrij snel dat het geen enkel probleem was en dat er dus een Haartransplantatie uitgevoerd kon worden.Een rug

Nog geen twee weken later kon ik al in de behandelstoel plaats nemen. De behandeling werd erg goed uitgelegd en zodra ik er klaar voor was gingen zij aan de slag. De haarzakjes werden eerst vanaf mijn rug gehaald om die nader te onderzoeken. De goede zakjes werden uiteindelijk in een patroon terug op mijn hoofd gezet. Na de behandeling kon ik weer naar huis toe. Bij de nacontrole werd mijn hoofd goed bekeken en kon ik met een gerust hart genieten van een bos haar. Dankzij deze behandeling durf ik ook weer de stad in te gaan en te genieten van een drankje met mijn vrienden. Neem zelf ook eens een kijkje op de pagina van Kliniek Veldhoven.