Evenses

Evenses maakt het voor iedereen mogelijk om artiesten in te huren voor elk feest of bijzondere gelegenheid. Er is een ruim aanbod aan uitstekende coverbands, DJ’s en zangers. Ook kun je er terecht voor allerlei andere vormen van spectaculair vermaak. Bijvoorbeeld door het boeken van een vuurwerkshow, dansers en cabaretiers. Daarbovenop kun je bij Evenses terecht voor de beroemdste artiesten van ons land. Bij Evenses worden artiesten aangeboden die beroemd zijn geworden door hun talent om mensen uit hun dak te laten gaan, te verbazen of te ontroeren. Via het boekingskantoor van Evenses is het eenvoudig om een de bekendste Nederlanders te reserveren. En dat allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs. Er is een ruime keuze aan de beste performers zodat er voor elke organisator iets gevonden kan worden wat in de smaak valt.

De keuzemogelijkheden

Zoals gezegd is er voor iedereen wat wils bij Evenses. Of het nou gaat om een bedrijfsfeestje gaat waarvoor knallende feestmuziek nodig is of om een aangelegenheid binnen de familie die onvergetelijk gemaakt moet worden. Hieronder volgt een kort overzicht van de mogelijkheden. Het gehele aanbod is te zien en te boeken via de website.

Beroemde Nederlandse Artiesten

Bij Evenses slaagt elke organisator door simpelweg de beste en bekendste artiesten in te huren. Het aanbod van beroemde artiesten opgedeeld in een aantal groepen om het wat overzichtelijker te maken.

Evenses

Nederlandse zangers

Via Evenses is het mogelijk de bekendste Nederlandse zangers te huren. Het maakt niet uit of dit gaat om duo’s of soloartiesten. Artiesten kunnen in verschillende samenstellingen geboekt worden. Xander de Buisonjé, Nick en Simon, Dotan en Gordon is slechts een kleine greep uit het enorme aanbod.

Nederlandse zangeressen
Natuurlijk ontbreken de Nederlandse zangeressen niet bij de keuzemogelijkheden van Evenses. Al deze vrouwen maken van elke bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag een knalfeest. Karin Bloemen, Miss Montreal, Hind, Do en Caro Emerald zijn allemaal in te huren. Dit zijn uiteraard slechts een paar voorbeelden. Er zijn talloze keuzemogelijkheden voor het boeken van alleen de beste en bekendste zangeressen. Bovendien is het mogelijk om artiesten in verschillende samenstellingen te reserveren.

Bekende Nederlandse Bands
De bekendste Nederlandse bands zijn allemaal beschikbaar bij Evenses, bijvoorbeeld bands als Racoon, Crazy Pianos en De Edwin Evers Band. Zij zullen er zeker voor zorgen dat alle gasten een fantastische ervaring rijker worden. Op onze website kunt uw het ruime assortiment van bands bekijken en ze meteen reserveren voor uw feest.

Bekende Nederlandse DJ’s
Nederlandse DJ’s hebben wereldwijde faam vergaard door het draaien van de beste muziek en het weggeven van de meest fantastische shows. Via Evenses kunnen een ruime hoeveelheid DJ’s geboekt worden. Deze hebben allemaal hun eigen stijl, zoals House, Top-40, Trance en Disco. DJ Dyna, Don Diablo, Fedde LeGrand en vele andere DJ’s zijn voor u beschikbaar.

Acts en Shows
Naast muziek levert Evenses ook andere vormen van vermaak die van elk feest een succes maken. Vuurwerkshows, acts en dansshows zijn allemaal te boeken via Evenses. Hieronder volgen een aantal voorbeelden om aan te tonen wat er allemaal mogelijk is. Het gehele aanbod aan acts en shows is te zien en te reserveren via de website.

Humor
Er zijn vele verschillende typetjes te boeken die iedereen in het publiek laten schateren van het lachen. Zo is er bijvoorbeeld ‘de serveester’, een vrouw met levenservaring, een verknipte kijk op het leven en al die haar ervaringen openlijk met iedereen deelt. ‘Lakei Louie’ is een multi-getalenteerde performer die uw gasten vermaakt met goocheltrucs, grappen en iedereen hoffelijk ontvangt voor een gezellige avond. De naam “Dronken Non” zegt eigenlijk al wel genoeg. Deze malle non verweeft veel interactie met het publiek in haar shows. De onverwachte en grappige wendingen in het verhaal zorgen ervoor dat iedereen een glimlach op het gezicht krijgt. Dit is slechts een kleine selectie van de vele keuzemogelijkheden. Voor het gehele aanbod van grappenmakers is te vinden op de website.

Goochelaars en Magie
De goochelaars van Evenses zijn overal inzetbaar; op bedrijfsfeesten, een verjaardag bij u thuis of op schoolvoorstellingen. Met hun snelle vingers laten ze iedereen versteld staan. Hieronder een paar voorbeelden van goochelaars die te boeken zijn via Evenses. Goochelaar Kwinto brengt de magie naar u tafel tijdens hapjes en drankjes. Bovendien heeft hij spectaculaire shows voor grotere groepen. Magic Markus is een zeer ervaren goochelaar die al jaren actief is. Door zijn ervaring en gevarieerde trucs kan hij zich snel aanpassen aan elk soort publiek. Magic Markus is dan ook erg populair onder kinderen, maar laat ook volwassenen vol verbazing achter. Denny is een nog relatief jonge maar zeer ervaren goochelaar. Hij heeft zelfs internationale ervaring door zijn weergaloze optredens. Voor zijn shows heeft hij al vele prijzen gevonden en combineert zijn goocheltrucs altijd met grappen.

Waarzeggers
Voor mensen die geïnteresseerd zijn in het laten lezen van hun toekomst kunnen waarzegger ingehuurd worden. Er zijn waarzeggers die met tarotkaarten te werk gaan of handen kunnen lezen. Het is mogelijk om samen uw toekomst te laten bepalen maar ook individueel. Een waarzegger maakt bijeenkomsten en feesten extra speciaal voor iedereen. Bovendien is er een boodschap die mee naar huis kan worden genomen.

Overige acts
Evenses heeft een ruime selectie van verschillende soorten acts. Een sneltekenaar kan in een hoog tempo een herkenbaar portret maken. Niet alleen zijn deze tekeningen zeer kunstig, ze zijn vaak ook erg komisch. Verschillende karikatuurtekenaars zorgen ervoor dat iedereen het feest met een lach en een aandenken verlaat. Bij Evenses kun je ook terecht voor dansgroepen en danseressen. Door hun schitterende optredens maken ze feesten extra spectaculair en uniek. Onder andere klassieke ballet dansers, burlesque- en buikdanseressen zijn in te huren via de website. Vuurwerkshows behoren ook tot de mogelijkheden bij Evenses. Deze shows zorgen vanzelfsprekend voor een fantastisch spektakel. Voor een extra sensationele avond is het mogelijk om acrobatiek acts te boeken. Met adembenemende stunts laten deze atletische artiesten zien wat ze kunnen. Evenses heeft ook een aanbod speciaal voor de feestdagen. Het is mogelijk om een professionele Sinterklaas of Kerstman in te huren die kinderen een onvergetelijke ervaring laten beleven. Ook zijn er muziekacts die gespecialiseerd zijn in Sinterklaas- en Kerstmuziek. Zoals vermeld is dit slechts een selectie van het enorme aanbod. Het volledige overzicht is te vinden op de website.