Freelance factoring, is waar ik zeer enthousiast over ben en omdat ik hier al een poos mee werk. Ben ik op het idee gekomen om mijn complimenten als aanrader te delen met de lezer van dit blog. Want ik heb namelijk geen enkele zorgen meer om mijn debiteurenadministratie. Ik hoef enkel maar mijn verkoopfactuur te uploaden via de website van Finqle. Vervolgens krijg ik de factuur binnen een dag al uitbetaald. Dankzij freelance factoring hoef ik nooit meer op mijn geld te wachten. Dit scheelt mij natuurlijk een hoop stress omdat ik het mij niet kan veroorloven om zonder inkomen te zitten.

Freelance factoring

Freelance factoring is echt een aanrader

Het is echt een aanrader om te werken met freelance factoring. Niet alleen als je een freelancer bent, maar ook voor de zzper en de ondernemer in de MKB. Maar hoe gaat het nu precies in zijn werk? Dit zal ik hieronder in het kort uitleggen.

Als het ware koopt Finqle jouw factuur aan jouw debiteur over. Zodra je je factuur hebt ingediend, zal jij je betaling krijgen en dan gaat Finqle achter de betaling aan van jouw debiteur. Het indienen van de factuur kan via de website zoals ik al eerder vermelde in dit bericht. Dit is nog eens een prettige samenwerking toch? Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website. Ik kan je bevestigen dat het betrouwbaar is en veilig. Zelf heb ik alleen maar voordelen te benoemen. Ik heb namelijk veel meer rust en kan mij zorgeloos blijven storten op het ondernemen. Zeg nu zelf dit is toch een heerlijke gedachte? Maak het jezelf daarom ook makkelijk en meld je aan. Wanneer ook jij tevreden bent over de diensten van dit bedrijf. Laat dan ook jouw reactie achter op een blog. Want goede tips zijn er immers om te delen toch.

Debiteurenbeheer