Familiebanden zijn warmer dan welke radiator dan ook!

Onlangs was ik bij mijn familie, die ik maar enkele keren per jaar zie, dus het was weer erg fijn in hun gezelschap te verkeren. We hadden het onder meer over de naderende kerst en of we dan nog wat zouden doen met z’n allen. Ik was daar sowieso voorstander van aangezien ik vind dat je de kerst met z’n allen, met je familie moet vieren. Ik vind het er echt de tijd naar om aandacht aan elkaar te besteden, om met z’n allen rond de radiator of open haard – of wat je dan ook hebt, als het maar een warmtebron is – te zitten en lekker die warmte door je lichaam te voelen gaan. En daar bedoel ik ook zeker de warmte van de familiebanden mee, want die is warmer dan welke radiator dan ook! Ik kijk nu al uit naar de kerst en ben zelfs al enkele inkopen gaan doen, van dingen die ik tegenkwam al en die ik écht niet kon laten liggen! Ik tel de nachtjes nog net niet af maar ben al wel begonnen aan het aftellen van de weken en het zijn er nog maar acht! Ik kan niet wachten!