Een spijkerjas is zo stoer

Ik vind een spijkerjas zo stoer bij een jongen staan. Ik heb een jongen in mijn klas en die draagt heel vaak een spijkerjas. Ik vind hem echt heel leuk en geen een van de andere jongens draagt een spijkerjas. Ik val daar juist op. Ik ben net nieuw op deze school, dus ik krijg veel aandacht van iedereen, behalve van die jongen met de spijkerjas. Ik probeer ook echt iedereen van me af te slaan, natuurlijk wel op een aardige manier. Ik wil gewoon graag even met die jongen praten met de spijkerjas. De eerste week was zo voorbij en nog heb ik geen kans gehad om met de jongen te praten met zijn spijkerjas. Ik ben er ook achter gekomen dat ik lerenjassen draagt, dat vind ik ook echt heel leuk. De spijkerjas vind ik nog wel iets leuker. Ik hoop dat deze nieuwe week wat rustiger word met al die aandacht die andere jongens zoeken bij mij en dat ik een keer de kans krijg om met die jongen te praten. Eindelijk in de klas was er nog maar één plekje vrij, naast de jongen met de spijkerjas. Toen de andere jongens dat zagen, duwde ze snel iemand weg, zodat ik er naast kon zitten, maar zo ben ik niet. Ik ging gewoon naast de jongen met de spijkerjas zitten. Hij stelde zich voor en ik mezelf ook netjes. Hij begon het gesprek en het was een heel leuk gesprek. Nu ben ik bijna klaar met school en ik heb al die jaren al met de jongen met de spijkerjas. Hij is een geweldige vriend en ook nog heel stoer.