De zon zien opkomen door de dakramen

Onlangs hebben mijn vriend en ik de beste beslissing in tijden genomen. Voorheen sliepen we samen met onze twee dochters op de eerste verdieping en was de zolder een plek waar we veel oude troep stalden en waar onze kinderen met elkaar speelden. Eigenlijk een beetje zonde van de ruimte dus wel, dat konden we veel beter benutten. We besloten daarop dat de hele zolder eigendom van de ouders zou worden, een eigen privé ruimte. We hebben er een eigen badkamer in laten installeren en lieten gigantische dakramen plaatsen. Die dakramen waren een voorwaarde van mijzelf, want ik wilde niet in een donker hol terecht komen, ik wilde licht en de buitenlucht kunnen zien. Ik werd al benauwd van het idee van de kleine raampjes die er eerst in zaten, echt de angst vloog me al naar de keel. Nou hebben we er een prachtige grote ruimte waar ons bed in staat en waar het voor de rest gewoon nog lekker leeg is, wat is dat toch heerlijk! En door de grote dakramen zie ik ook nog eens elke ochtend de zon opkomen. Voorheen zag ik dat niet omdat we aan de verkeerde kant van het huis zaten daarvoor. Ik kan je vertellen dat dit echt heerlijk is!