De workshop op locatie was bij mij thuis

De workshop op locatie was een geslaagde actie want na die tijd bleef iedereen het er maar over hebben! Wij hebben een grote keuken waar ik makkelijk een workshop op locatie kon organiseren. Ik heb dit eigenlijk gedaan met mijn vriendinnen zonder hier echt een reden voor te hebben. Ik vond het gewoon fijn om met een clubje iets leuks en ook iets nuttigs te gaan doen. En omdat wij allemaal kinderen hebben en graag in de keuken staan om een cake te maken of een taart, bedacht ik mij dat het leuk, gezellig en ook vooral erg leerzaam voor ons zou zijn als wij een taarten maken workshop gaan doen. En dus ben ik de meiden eens gaan vragen wat zij voor dit idee voelen en om deze workshop op locatie bij mij thuis te komen doen. Wat zo leuk is, is dat niemand hier over na hoefde te denken en niet konden wachten om te mogen beginnen. Uiteindelijk hebben wij een ongelofelijke gezellige middag gehad bij mij thuis en wat hebben wij veel gelachen! En ook hebben wij hele handige tips gekregen om zelf mooie taarten te kunnen maken.