De retraite van Serendipity Reizen zette alle sluizen open

 

Waar ik altijd moeite mee had is dat het dagelijkse leven soms alle energie uit je weghaalt, dat dagelijkse zorgen en de drukte van werk er dikwijls voor zorgen dat alle positieve energieën om boven dit soort dingen te staan weggehaald worden. Ik laat me niet graag door die dagelijkse stroom meevoeren maar vind het veel interessanter om introspectief te werk te gaan. Dat miste ik nog wel eens in het gewone leven, want dan liet ik me veel te veel meevoeren door de gang van zaken en in liet ik me eerder leven dan dat ik voelde het zelf in de hand te hebben. Op zeker moment besloot ik me hiervan af te zetten en ben ik mijn hart gaan volgen. Ik zegde mijn baan en huis op en ben gaan rondtrekken – een reis die begon met Serendipity Reizen. Want deze organisatie biedt een heel interessante retraite aan, die ik eenieder zeker kan aanbevelen. Het was voor mij het ideale begin van mijn reis, omdat de retraite ervoor zorgde dat ik helemaal openstond. Het zette alle sluizen open en liet allerlei verborgen vragen naar voren komen – en ook zorgde ikzelf dankzij deze input voor de antwoorden.