De cv ketel vervangen door een veel kleiner model

Het is echt een buitenkans geweest die ertoe heeft geleid dat ik deze woonboot te pakken kreeg, omdat ik ‘m al in het vizier had voordat ie officieel bij de makelaar terechtkwam. We hebben alles zelf geregeld bij de notaris, de vorige eigenaren en ik, en voor ik het wist was ik dus in bezit van een eigen woonboot. Het is hier inmiddels heerlijk maar het heeft nog best wat voeten in aarde gehad om alles zo aan te passen dat het ook echt een huis voor mij werd. Wat het belangrijkste was, is dat ik het hele huis gestript heb, want de vorige bewoners hadden het echt helemaal volgebouwd waardoor de ruimtelijkheid weg was. Dat zat ‘m in bijvoorbeeld een veel te grote ingebouwde bank, waaronder je allerlei ruimte hebt om je spullen in te bewaren. Ik heb echter bijna alles weggedaan en had die ruimte dus niet nodig. Ook ging ik direct de cv ketel vervangen, want het ding was al twintig jaar oud en het werd dus tijd ook. Wat ik deed was de cv ketel vervangen door een kleiner model, dat ongeveer de helft van de oorspronkelijke ruimte inneemt, een behoorlijke ruimtebesparing die ik daarmee heb opgedaan!