Dartmat om dart hoek compleet te maken

 

Omdat mijn vriendin weet dat ik darten best wel interessant ben gaan vinden, heeft ze voor mijn verjaardag een dartmat gekocht. Ik vond dit echt een top cadeau, ze weet namelijk nooit echt wat ze moet geven en dan is ze ook best wel slecht daar in. Dit klinkt een beetje lullig, maar dit vindt ze zelf ook. Maar dit jaar is het haar dus gelukt. Elke avond dart ik wel eventjes, op zolder heb ik mijn eigen hoek gecreëerd. Ze weet dan ook, als ik er heen ga, dat ze me de rest van de avond niet meer terug ziet. Op een gegeven moment werd ik zo fanatiek, ik besloot zelfs betere dartpijlen te halen en na wat sparen kocht ik ook een nieuw dartbord. Het enige wat nog echt miste was een dartmat, en dankzij haar is nu mijn dart hoek compleet. Af en toe nodig ik ook wat kennissen uit, die het ook leuk vinden om te darten. Dit zijn meestal wel gezellige avonden, een biertje er bij, lekker ouwehoeren maar toch fanatiek bezig zijn met darten. Het is voor mij een ontspanning, maar tijdens de ontspanning merk ik ook dat ik er steeds beter in ben geworden.