Alles vinden bij www.electronicastunter.nl

Je kunt van alles vinden bij www.electronicastunter.nl, een enorme handige online winkel waar je alles op het gebied van elektronica kan vinden. Ik kwam er bij via Boris Electronics, dit is een bedrijf die in en verkoop doet van elektronische apparaten en ook reparaties verrichten en dergelijke. Via daar kwam ik bij een catalogus terecht van www.electronicastunter.nl en sindsdien haal ik alles wat ik nodig heb hier. Ze hebben goede kwaliteitsproducten voor best wel scherpe prijzen, ik heb het nergens nog goedkoper gezien. Zeker de moeite waard dus om daar een kijkje te nemen. Zelf zit ik ook een beetje in de wereld van de elektronica, ik doe geluid en licht bij verschillende voorstellingen en weet dus nu waar ik goede spullen voor weinig geld aan kan schaffen. De www.electronicastunter.nl is volgens mij van Boris Electronics en dit zijn drie vriendelijke mannen die van alles weten en je graag te woord staan of vragen beantwoorden. Ze zitten in Waalwijk en je kan altijd op bezoek komen. Ik zie mijzelf ook wel zoiets doen later, voorlopig zit ik nog goed bij geluid en licht, daar niet van, maar het is wel een droom om een eigen elektronica bedrijf te hebben.