Abel Activiteiten

Leuke Abel Activiteiten zijn hier te vinden. Wanneer je op zoek bent naar een bijzonder leuke dag om met de hele familie, of misschien wel met het bedrijf waar je werkt, heen te gaan, dan ben je hier aan het juiste adres.

Er zijn hier diverse leuke uitjes te vinden en te boeken. Bedrijfsuitjes, maar ook groepsuitjes of familie uitjes en nog veel meer kan je hier allemaal vinden. Leuk om eens een keer iets anders te gaan doen. Jong of oud, de leeftijd maakt hier niet uit. Er is genoeg te beleven en zeker een aanrader voor een geslaagde dag.

Abel Activiteiten
Abel Activiteiten

Mobiele escape room huren bij Abel Activiteiten

Een voormalige commando trailer is omgebouwd tot een escape room. Dit is een spannend spel die je met meerdere personen tegelijk kan spelen. Je wordt in deze trailer opgesloten en door middel van raadsels en puzzels is het de bedoeling om zo de uitgang in deze trailer te kunnen openen.

Ons bedrijf heeft onlangs hier een groot feest gegeven. Er waren diverse mogelijkheden waar wij als medewerkers aan deel mochten nemen. Vooral deze escape room was erg leuk om aan deel te nemen. Onze groep was et gelukt om binnen de tijd de code te kraken. Een zeer spannend spel die heel wat hersenen hebben doen kraken.

Beleef ook een spannende dag op deze locatie. Bekijk de website voor de vele mogelijkheden.